Follow Dashboard
Tokens?

Today's Story :)
Wednesday, April 13, 2011 | 8:05 AM | 0 comments


firstly , balik sekolah tadi pada pukul 6:49 minit petang seperti biasa anis tunggu mama dekat seberang pintu pagar sekolah . tapi , tak payah tunggu pon . pukol 6:45 minit petang mama dah memang ada dekat situ . so , as usual memang akan tunggu dekat situ lah kann . em , harini dalam sejarah mama amek anis lambat ! sedih nye . segan dan rasa nak nagis dah tadi ! so , i ask for my sister untuk temankan kejap sampai mama datang . 
yang malu nyea , orang yang nak amik akk anis ni dah sampai . orang tu pon gelak tengok anis . semua orang yang ada dekat situ , majoriti tengok and gelakkan anis . malu nyea ! akk anis cakap , anis dah macam budak kecik dah kat situ tadi . that's why la semua orang tengok . hadududuuhhhh , anis nak nagis ! 


cyanidestrawberries:

RELEVANT.

secondly , budak lelaki yang kecik , pendek , bajet , tak sedar diri , semua lahh memang kene maki ngn anis ! die ingt die tu hebat sangat ka ? tadi , ada ujian lisan untuk subject bm . so , kawan anis fara yang kene tadi . dia tak berapa hafal sangat apa yang dia nak cakap . so , anis tolong lah dia sikit sikit supaya dia bole cakap and dapat la idea time tu . tiba tiba , ada plak spotcheck . dia punya ujian lisan dah tertangguh . after that , budak kecik dan pendek ni cakap kat cikgu , "mana aci cikgu , kawan dia tolong dia ! "  heyyy kauu mamat kecik , memang kene la dengan aku ! kalau nak diikut kan , dia lagi terok . sebab apa , time die punya turn , dia ambik satu kertas , die tulis apa yang dia nak cakap anad tampal kat tangan  . fuck yeah ! haram jaddah betol la ! "kau ingt kau bagos sangat kea ? yang kau lekat kertas kat tangan kau time turn ko aritu ape hal ? bodohhhh ! " kan dah dapatt . tu la pasal , jgan maen2 ngan anis . haa , berani le ! 



thirdly , arini ada spotcheck . so , ramai lahh pengawas2 yangg masok dan selongkar kelas anis . anis punya EX kan pengawas . so , dia pon ada jugak time tu . apa yang anis perasan , dia pandang anis la . tak sangka , nak jugak dia pandang . ingat kan tak nak pandang sampai bila bila dah . hahaha :) hensem ahh ! tak tau macam mana nak cakap , anis still syg dia lagi and rindu dia . sangat2 ! hehe , ntah ade ke belom la GF baru dia tu . heee ~ sangat2 rindu . anis memang laa akan sentiasa pandang dia  . hahaha ^_^ gurau je lahhh -,- don't take it serious ! i'm just kidding at all =]






semua ada hari ni ! yey :) satu pakage ahh !! hee ~ see u next post yeaa ^_^


Old things | New things