Follow Dashboard
Tokens?

Bila Cuti Sekolah =='
Saturday, April 9, 2011 | 11:54 PM | 0 comments

tiap tiap kali cuti sekolah mesti membosankan .
kenapa ye ? eeeeee , bosan nyeee !!!! 
dah la banyak kerja sekolah .
kerje rumah pun banyak .
adoiii ==' penat laa pulokk .
bila nak tengok tv , tak ade cerita yang menarik .
bila nak baca buku , malas laa pulakk .

kasut sekolah pun tak basuh lagi ni ,
sebab bosan dan malas . 
hari ni dah hari AHAD ye tuan puan semua .
nasib baiikk laa anis sekolah petang .
kalau sekolah pagi , 
memang tak kering la kasut tu dibuat nyeaa .
hm , sape nak tolong anis buat kerja sekolah yang bertimbun2 tu ?
sakit otak -,- 

tak de mood langsung nak buat semua kerja .
rasa nak tidor , duduk dalam bilik sorang sorang ,
bukak laptop , bukak facebook , formspring , youtube ,
and especially blog anis yang dah berhabuk dan bersarang niii .
kadang kadang , teringin laa pulokk nak makan mashmelo :( hmm .. 


rindu nak makan mashmelo . macam mana niiii ??!!
hm , laen kali je laa anis . tunggu la saat saat nyea :)
hahahaha ^_^ 
kawan kawan anis suma dah couple wooo !!
woot woot , jangan lahh lupe anis pulok .
hee ~ good news nii . ce senyum sikit sapa yang baca ni .
senyum laa sikit , alolololo .. comey nyeaa dia senyumm .
haha ! kawan anis kot yang couple ni . heee :)

budakkecikpunnakadatumblrjugak:

suppadoppatumblr:

musicsmakeworldaround:

haniszulaikha:

fuckyeahsamtsui:

shesadramaqueen:

(via syasqandar)

(via sirangkompyuter)

heee ~ baca2 ! baca yang atass niiii !
ingat lah wahai kawan kawan ku ,
dan jangan sesekali anda lupe ini .
ahahahaha ==' 

tengokk niii !
so sweet!!!


ouhh my goshh . hee ~
bila lahh aku ni nak couple balikk .
hadoii , bosann ahh ! 
apabila semua yang anis cerita ni berlaku , 
sudah semestinya apabila cuti sekolah yang bosan dan bosan .
bosan bosan bosan bosan bosan bosan bosan !



INI LAH SAYA ! :)


Old things | New things