Follow Dashboard
Tokens?

i know i'm not perfect :)
Thursday, May 5, 2011 | 5:48 AM | 0 comments

boleh dikatakan tiap tiap hari aku dengar orang cakap aku GEDIK .
it's okay , cakap lah ape korang nak cakap . 
sikit pun aku tak heran , bagos la korang terus terang dengan aku .
sekurang kurang nya aku tahu ape yang korang rasa bile korang kenal aku .
tapi , korang jangan la pulak rasa korang tuh da cukup bagos , perfect . 
setiap orang ade attitude  masing2 . so , jangan la asik nak pandang rendah kat orang lain je.

serious aku cakap , aku pernah tak kutuk korang depan depan ? face to face ?
pernah tak ? hm , aku tak sampai hati nak cakap keburukan korang depan depan tao tak .
aku rasa kalo aku bagitao depan depan , confirm korang rase malu kan ?
macam tu la jugak dengan orang lain . jagalah hati orang lain kalo korang nak hati korang orang jaga .



setiap kali korang bercakap tentang aku , apa lagi yang boleh aku buat ?
cume perlu mengakui benda itu betol dan tersenyum .
itu je yang mampu aku buat , aku tao aku tak seperfect korang .
oke ? thanx very much sebab cakap camtu depan aku . thanx so much !

PESANAN :


  • jangan rase kite perfect walaupun sebenarnya kita tak perfect .
  • jaga hati orang lain kalo nak orang lain jaga hati kita .
  • hormat orang lain kalau nak orang lain hormat kita :)


Old things | New things